Evenimente Private

Disponibilitate 2023

Ai un eveniment important in 2023 și vrei un band în seara cea importantă?

Ți se vor răci sarmalele în timp ce tu încă dansezi. Ba-dum-tss!

Ce ne face diferiți fată de sutele de formații pentru nuntă care există pe piață?

În primul rând faptul că noi cântăm ce ne-ar fi plăcut să auzim la propriile noastre nunți. Astfel că avem un playlist format nu doar din hit-uri, ci din părțile cele mai bune ale hit-urilor. Dacă cele mai bune formații de nuntă cântă 10 – 12 piese pe set, noi cântăm 20-25, trecând fără oprire de la un moment exploziv la altul.

De-asemenea, la fel ca invitații de la nunta voastră, noi suntem acolo pentru voi! Este YOUR BIG DAY și tocmai de aceea, atât în perioada de pregătiri cât și în ziua evenimentului, vom fi mai mult decât trupa de la nuntă – vom fi partenerii voștri. 

Asigurăm transparență totală și deschidere pe orice plan, fie că este vorba despre preț, organizare logistică, playlist. 

Știm ce înseamnă presiunea unei nunți (o parte din mebrii trupei sunt căsătoriți), cât de dificil poate fi să găsiți colaboratori de încredere, ce înseamnă să căutați luni întregi pe internet numai trupă nunți, invitații nuntă, rochie mireasă, salon nuntă, band nuntă preț șamd. 

În același timp știm cât de fericiți veți fi în ziua cea mare! Și vrem să fim alături de voi!

#OverniteBand

Dar, concret, ce facem noi la o nuntă?1 set (de 45 minute) cafe concerto (Safoxon + Negativ)3 set-uri (de câte 45 minute) coverLa cerere - 3 seturi folclor (de câte 45 minute)

Pe lângă acestea

Asigurăm program continuu de DJ, de la începutul evenimentului și până la final, în toate pauzele dintre set-urile live. Și, venim noi cu:

SUNET

SUNET

SCENĂ

SCENĂ

LUMINI

LUMINI

 Ai găsit trupa pentru nunta ta! Contactează-ne acum pentru ofertă!