Overnite Band Logo

EVENIMENTE CORPORATE

Vrei sa ne auzi cantand?

Ți se va topi gheața din băutură în timp ce tu încă dansezi. Ba-dum-tss!

Ce face tot omu’ când se termină încă un trimestru/un an/un sezon? Bea o bere! Sau mai multe! 

Mai trebuie o trupă! 

That’s where we come in! 

Unii dintre noi chiar suntem sau am fost corporatiști. Știm cum e! Vrem să ne răzbunăm pe tot stresul ăla. Vrem să fie gălăgie, să dăm shot-uri, să redescoperim oamenii din colegii cu care ne-am mai certat, să uităm pentru o noapte de tot și să ne reîncărcăm bateriile pentru trimestrul/anul/sezonul următor… și eventual să descoperim o nouă formație pentru nuntă. 

Tocmai de aceea oferim fix ce ne-am dori să primim și noi la petrecerile noastre de birou și căutăm oameni care rezonează cu cele de mai sus și alături de care putem construi ceva memorabil.

Oferta Overnite Band include tot ce este necesar pentru evenimentul tau:

  • MUZICA LIVE: 3-4 set-uri de câte 45-50 minute
  • SCENOTEHNICĂ: SUNET + LUMINI + SCHELĂ + ECRANE LED
  • DJ: pe tot parcursul evenimentului
  • Cafe concerto safoxon: pentru primirea invitaților

+ BONUS

  • EVENT MANAGER pentru a asigurara o gestionare clară a entertainmentu-ului
  • CONSULTANȚĂ la fiecare pas privind organizarea evenimentului
Trupa Band de nunta, petrecere privata
Trupa Band de nunta, petrecere privata

De ce sa alegi Overnite Band pentru evenimente speciale:

Să vă povestim de ce ne-au ales ceilalți clienți:

CONCEPT INEDIT

Avem cel mai bun mix de piese! Conceptul nostru este special gândit pentru dans și pentru a ține energia cât mai sus: extragem părțile puternice din piese, le colajăm și venim pe scenă cu un mashup format doar din ce are mai bun de oferit repertoriul nostru de cover-uri pentru evenimente private.

ECRANE LED

Scopul nostru nu este doar să livrăm muzică live, ci să asigurăm entertainment total, tocmai de aceea conceptul Overnite Band include ecrane LED pe care sunt proiectate și sincronizate versuri și animații, pentru a oferi si un show vizual invitaților.

SHOW LUMINI

Nu puteam uita de lumini! Și din nou ducem lucrurile un pas mai departe prin sincronizarea acestora cu instrumentele trupei, astfel încât mișcarea luminilor să reflecte ce se cântă. Prin urmare, intreaga scenă se mișcă asemenea unui organism.

REGLAREA VOLUMULUI

Pentru că tot mai multe locații impun o limită a volumului (în general 90 db), Overnite Band este opțiunea perfectă prin care se poate respecta acest aspect fără a pune în pericol atmosfera evenimentului. Asta pentru că folosim tobă electronică, ceea ce înseamnă că volumul ei este controlabil, la fel ca și pentru celelalte instrumente.

PLAYLIST ATIPIC

“Vrem alt fel de muzică decât am auzit la toate evenimentele. Se cântă peste tot aceleași lucruri” – așa încep foarte multe discuții cu clienții noștri. Tocmai de aceea am ales cu grijă fiecare titlu, astfel încât să găsim piese pe care le știm cu toții și care, în același timp, să vă surprindă și să nu fie suprautilizate.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Chiar dacă sunteți la a doua sau chiar la a treia nuntă, este perfect normal ca multe lucruri care țin de organizarea unui eveniment privat să vă fie străine. But have no fear, Overnite Band is here! Și vrem să împărtășim cu voi know-how-ul acumulat în cei aproape 20 de ani de experienta.